Voor wie

Als je op zoek bent naar psychologische hulp bij het aanpakken van je klachten en problemen, wil ik je graag bijstaan op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog en therapeut.

De beste insteek

Als je vastloopt in je leven biedt therapie je de mogelijkheid om in een veilige omgeving bewust bezig te zijn met de manier waarop je je leven leidt en te onderzoeken hoe je in relatie met jezelf, met andere mensen en de wereld om je heen functioneert. We gaan op zoek naar wat voor jou de beste insteek is om je problemen aan te pakken.

Vind je eigen weg in je leven

In het persoonlijk gericht contact met de therapeut worden je problemen of emotionele blokkades helder, kun je alternatieven in voelen, denken en doen onderzoeken en kan je experimenteren met een andere manier van kijken naar jezelf en met je manier van contact aangaan met de wereld om je heen. Het gaat er tenslotte om dat je in je dagelijks leven eigen keuzes maakt en/of op een andere manier jezelf neerzet in de wereld en/of anders gaat reageren op mensen en situaties. Maar vooral dat je zelf je eigen weg vindt in jouw leven.