Werkwijze

Via het contactformulier, email of de telefoon kun je je aanmelden voor een kennismaking/intake gesprek. Meestal kan een afspraak gemaakt worden binnen twee werkweken en is er daarna geen wachttijd voor het vervolg. Zodra de wachttijd langer is dan twee weken kun je dat HIER vinden.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is zonder verplichtingen en is gericht op kennismaken. We bespreken wat je situatie/probleem/vraag is. We kijken allebei of we een klik voelen, die het mogelijk maakt om samen aan de slag te gaan.

Vervolg

En daarna In het begin van de behandeling bespreken we wat de doelstelling is van de therapie/coaching, en hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. Meestal zijn de sessies 1 keer per week, afhankelijk van je mogelijkheden en voorkeur. De gesprekken duren een uur. Na verloop van tijd worden de intervallen ruimer. Regelmatig bespreken we de voortgang van de therapie/coaching, en wat er zo nodig moet worden bijgestuurd. De therapie wordt afgerond zodra je doelstelling is bereikt en je zelf verder kunt en/of zoveel eerder als je zelf aangeeft.

Formele zaken

Als je zelf aanklopt voor een intakegesprek is het voldoende om je persoonlijke gegevens en je identiteitspapieren mee te nemen.
Bij een verwijzing (via de huisarts) en/of als je gebruik wilt maken van je aanvullende ziektekostenverzekering om de kosten te dekken, kan het nodig zijn om een verwijsbrief mee te nemen.